Afspændt, fokuseret og harmonisk hund

En konsultation er for dig der har et problem med din hund i hverdagen. Kan din hund ikke kan være alene hjemme, er den stresset/urolig, vil den ikke ind i bilen, eller den gør utidigt, har den udfarende adfærd eller lignende – så er en konsultation det rette valg.
Konsultationen vil tage udgangspunkt i din hund og dens historie – arbejdsplanen bliver skræddersyet til din hund og dig.

Det du får er:


Under startkonsultationen gennemgår vi sammen problemet og jeg spørger ind til din hunds historie. Jeg vil observere din hunds adfærd grundigt og allerede i startkonsultationen instrueres du i den træning der løser problemet.

Et par dage efter startkonsultationen modtager du en udførlig arbejdsplan. Arbejdsplanen er rettet specifikt mod din hund og er således skræddersyet til jer!

I en periode på 14 dage kan du få svar på afklarende spørgsmål til konsultationen/arbejdsplanen pr. tlf eller mail.

Evalueringen efter 14 dage foregår gerne pr. tlf. ellers på mail.

Tidsbestilling

Book en konsultation her: il@hundeliv.dk

Konsultationen kan kun omhandle en større problematik. Er der tale om flere problematikker finder vi sammen ud af hvor der skal startes. For nogle hunde kan flere problemer have samme årsag.

Prisen er 1300 kr. plus kørepenge.

Konsultationen er booket når dato og sted er aftalt samt betalingen er modtaget.

Mødestedet afhænger af problemstillingen, det kan være i Gl. lundby eller i hundens vante omgivelser.
I særlige situationer hvor problemet ikke løses med en enkelt konsultation, er prisen for efterfølgende konsultationer 550 kr. pr. påbegyndt time.